Eb & Overvloed

17 en 18 september 2022
Een tuin der Lusten
In samenwerking met de bewoners van het pand de Villa van de Gruijter op een mooie buitenlocatie aan de rand van Den Bosch.
Eb & Overvloed verbond zich met deze prachtige buitenruimte en maakten samen met de bewoners van deze plek een theatrale, inspirerende en culinaire middag. Tet van der Donk en Mieke Klomp begeleidden als dienstmeiden tijdens deze middagen de tocht over het landgoed en speelden een scene uit het toneelstuk ‘De meiden’ van Jean Genet.

April 2022
In samenwerking met kunstenaars van de Stichting Ateliers Bartjesschool in Den Bosch.
Samen met een aantal kunstenaars hebben we het programma gemaakt. We maakten hierbij kennis met diverse kunst disciplines en de verschillende ruimtes binnen, en op het buitenterrein van de Bartjesschool. De gerechten werden weer door gekookt door Niko Pauli, afgestemd op de ruimtes en het werk van deze kunstenaars.
Tet van der Donk en Mieke Klomp begeleidden tijdens deze avonden de tocht door de ateliers. Zij refereerden hier aan de oorspronkelijke functie van de ateliers: een basisschool geleid door nonnen.

21 juni 2019 World Skate Center Den Bosch
Met theatrale hosts Tet van der Donk en Mieke Klomp en topkok Niko Pauli. De eerste editie Let’s roll in World Skate Center was een groot succes.