Eb & Overvloed

Eb & Overvloed: bijzonder eten op een bijzondere locatie,

Zaterdag 17 en zondag 18 september 2022
Een tuin der Lusten
Zaterdagmiddag 17 september en zondagmiddag 18 september ben je weer welkom bij de nieuwe editie van Eb & Overvloed. Ditmaal op een mooie buitenlocatie aan de rand van Den Bosch.
Eb & Overvloed verbindt zich met deze prachtige buitenruimte en de bewoners van deze plek. Samen maken zij een theatrale, inspirerende en culinaire middag.
Niko Pauli verzorgt het middagvullende (vegetarische) diner. Mieke Klomp en Tet van der Donk zijn de hosts. Zij gidsen je van plek naar plek, en zorgen voor de theatrale invulling van deze middag.
De prijs is €65,- inclusief wijn en water. 
De kaartverkoop is gestart. Ga naar www.ebenover.nl voor tickets

April 2022
In samenwerking met kunstenaars van de Stichting Ateliers Bartjesschool in Den Bosch.
Samen met een aantal kunstenaars hebben we het programma gemaakt. We maakten hierbij kennis met diverse kunst disciplines en de verschillende ruimtes binnen, en op het buitenterrein van de Bartjesschool. De gerechten werden weer door gekookt door Niko Pauli, afgestemd op de ruimtes en het werk van deze kunstenaars.
Tet van der Donk en Mieke Klomp begeleidden tijdens deze avonden de tocht door de ateliers. Zij refereerden hier aan de oorspronkelijke functie van de ateliers: een basisschool geleid door nonnen.

21 juni 2019 World Skate Center Den Bosch
Met theatrale hosts Tet van der Donk en Mieke Klomp en topkok Niko Pauli. De eerste editie Let’s roll in World Skate Center was een groot succes.